Search Day Night
Search

Levi’s mizează pe vintage pentru primăvara-vara 2023

Levis primavara S23
Total
0
Shares

Levi’s caută o abordare nouă cu o reinterpretare vintage pentru articolele vestimentare pe care le propune pentru primăvara-vara 2023. Se remarcă accente de West Coast college, pantalonii ies în evidență cu noi croieli, printre care Middy Straight, un blug cu talie tip mid-rise, inspirat de fit-ul straight și închiderea cu nasturi a emblematicilor 501. Baggy Boot ar putea reprezenta un alt exemplu, fiind o pereche de blugi baggy în partea de sus, iar la tiv având aspectul de boot-cut.

În aceeași colecție își face apariția si noul model Noughties Boot – o pereche de blugi cu talie tip low rise, cu tiv boot cut și buzunare back flap inspirate de anul 2000. Alături de aceasta se remarcă și XS Skirt, o fustă mini din denim cu talie tip low. Gama de culori aduce și ea schimbări pentru fanii Levi’s, aspect vizibil mai ales pentru modelele Mom Short și Mom Jean.

Moda Levi’s masculină

În acest sezon, stilul bărbătesc aduce un aer effortless, DIY, unde articolele trifted sunt îmbinate cu stilul clasic, de colegiu. Aici se regăsesc o serie de tricouri polo și rugby din diferite țesături, un cardigan cu fermoar și un pulover cu decolteu în V. Un articol interesant este reprezentat de haina din tweed Club Coat, care se asortează perfect cu pantalonii Stay Loose Chino din lână, alături de un hanorac în stil colegiu.

Cele mai noi pereche de blugi sunt 568 Stay Loose Flare – cu un fit relaxat care intersectează ideea clasică de slim fit cu boot cut – și 567 Stay Loose. În plus, în sezonul primăvară-vară 2023 asistăm la introducerea unei noi game de blugi cu finisaje vintage, prin modelele 501 ’93, 501 Original, 501 Short și 512, 551z și Stay Loose. Rolul finisajelor este de a oferi unor item-uri noi aspectul blugilor cumpărați din trift shop-uri – culori ușor spălăcite, croieli deșirate și zone peticite.

În ceea ce privește pantalonii care nu sunt din denim, cea mai puternică prezență o au în continuare XX Chino și Stay Loose, alături de un două noi modele, Chino Authenic Fit XX și Trail Cargo Jogger. Chino Authentic Fit XX este un pantalon creat din twill moale, care la talie are un fit mai chunky, iar Trail Cargo Jogger este inspirat din pantalonii de trening utiliari, cu un twill moale și ușor.

501® Levis® Original Jeans big Tall
Se împlinesc 150 de ani de la crearea emblematicului model 501 de către Levi’s.

150 de ani de 501

Acest sezon marchează împlinirea a 150 de ani de la crearea emblematicului model 501 de către Levi’s. Pentru a celebra o astfel de ocazie, câteva modele iconice sunt relansate, precum 1954 501 pentru bărbați și 1981 501 pentru femei – alături de acestea apar și câteva modele reinterpretate în materie de finishing, cum ar fi 501 Original, 501 ’93, 501, 501 ’90, 501 Crop. Inspirația provine din arhivele Levi’s, fit-ul fiind mai exact inspirat de modelul original 1954 501 Z, o piesă ce în prezent va avea o talie mai înaltă, cu o construcție puțin mai slim decât în cazul modelelor 501 Original și 501 ’93.

Total
0
Shares
Fatada InterContinental Athenee Palace e1674133545138

Cum arată apartamentele din noul InterContinental Athénée Palace Bucharest

După o investiție de 40 de milioane de euro, hotelul Athénée Palace a trecut, în ultimii doi ani,…

Lasă un răspuns

You May Also Like