Search Day Night
Search

InterContinental Athénée Palace anunță lansarea noului meniu de vară pe terasa restaurantului Roberto’s

Terasa Robertos
Total
0
Shares

InterContinental Athénée Palace anunță deschiderea terasei restaurantului Roberto’s pentru sezonul estival și debutul unui nou meniu de vară, creat de Executive Chef Yevgen Denysenko împreună cu Roberto’s chef Andrei Androne și echipa lor.

Vara aceasta, la fel ca în fiecare an, oaspeții hotelului și bucureștenii deopotrivă se vor putea bucura de preparate clasice italienești într-o atmosferă de relaxare și eleganță. Noul meniu aduce în prim-plan autenticitatea bucătăriei italiene, infuzată cu cele mai bune ingrediente provenite din Italia sau de origine locală, în ton cu demersurile de sustenabilitate ale hotelului.

„Meniul de vară include preparate ușoare, proaspete, potrivite zilelor călduroase, dar cu un puternic accent pe bucătăria italienească tradițională. Aducem încă o dată în prim plan conceptul Roberto’s de pura cucina italiana – bucătăria autentică italienească, și am construit un meniu cuprinzător, care aduce omagiu atât clasicelor paste și risotto, dar și preparatelor specifice diferitelor zone din Italia”

Yevgen Denysenko, chef

Pentru o masă ușoară, oaspeții Roberto’s vor putea savura o varietate de antreuri și salate, precum salata de creveți roșii cu fenicul și citrice, în timp ce iubitorii de carne au diverse opțiuni, de la pește la fripturi de vită, toate preparatele fiind transformate în adevărate delicii gastronomice prin adăugarea unor dressing-uri și garnituri speciale.

Dish salata

Pastele, emblematice pentru bucătăria italiană, sunt prezente în meniu sub diverse forme și combinații, de la clasice spaghetti carbonara și linguine cu ragu de caracatiță, la preparate specifice diferitelor regiuni din Italia, cum ar fi oricchette di Puglia, acompaniate de vinuri provenite din aceleași regiuni, pentru o experiență culinară completă. Nou introduse în meniu sunt cele două tipuri de risotto, specialitatea chef-ului, cu piure de sparanghel și risotto negru cu fructe de mare, la care se adaugă specialitățile dulci ale Pastry Chef-ului Mihaela (Mimi) Dima.

Dish cotlet

Oaspeții vor avea parte de sugestii și recomandări gastronomice personalizate și vor putea gusta preparate pregătite pentru două sau mai multe persoane, incurajând conceptul de sharing.

Pe lângă servirea à la carte, pe parcursul verii restaurantul va continua să găzduiască brunch-uri lunare, tematice, cu ocazia cărora oaspeții vor putea să ia masa la aer, pe terasă. În plus, va fi lansat un nou concept săptămânal de seri tematice cu muzică live și DJ, asigurând divertismentul perfect pentru serile de vară.

Total
0
Shares
In search of connection e1717423327760

Claudiu Bruj aduce “In Search of Connection” la Meron Gallery

De marți și până pe 9 iulie, Meron Gallery, situată în centrul vibrant al orașului Cluj-Napoca, la parterul…

Lasă un răspuns

You May Also Like