Search Day Night
Search

Cinci lansări de cinci stele în 2023

deschidere 1
Total
0
Shares

După o perioadă de coșmar de aproape trei ani, pentru pasionații de călătorii din întreaga lume, care au avut mari bătăi la orice ieșire din țară, 2023 se anunță un an incendiar. Iar dezvoltatorii imobiliari nu au stat prea mult pe gânduri și au demarat investiții în noi hoteluri luxoase care să primească în cele mai bune condiții armatele de turiști care vor invada străzile cu aparate foto, telefoane și ghiduri turistice în mâini. Din marea de hoteluri în care se vor tăia pangilici la petrecerile de lansare din 2023, ne-am oprit doar la cinci. Renumitul designer Martin Brudnizki își pune semnătura pe interiorul a două hoteluri care își vor deschide porțile anul viitor în New York și Paris, iar Christian Louboutin lucrează de zor la lansarea propriului boutique hotel în Melides, un sătuc portughez de la malul oceanului Atlantic, pe care designerul îl vizitează de mai bine de un deceniu pentru momente de „răgaz creativ”.

Hotel Vermelho, Melides

Amplasat pe coasta Alentejo, satul portughez Melides este renumit pentru liniștea și ritmul lent în care se scurge viața localnicilor. Aici, inspirația se găsește în fiecare colt, motiv pentru care renumitul designer Christian Louboutin îl vizitează frecvent de mai bine de un deceniu și îl consideră perfect pentru momente de „răgaz creativ”. Din primăvara anului viitor, turiștii își vor putea încărca bateriile și vor putea găsi inspirație chiar în hotelul pe care celebrul designer îl va deschide în partenerat cu Marugal, o companie specializată în managementul hotelier. Boutique hotelul va avea 13 camere, iar interorul se pare că va fi extrem de „instagramabil” mai ales că designerul s-a implicat personal în alegerea pieselor de mobilier și a operelor de artă ce vor fi expuse în hotel. Nu cred că mai are rost să vă amintim să vă așteptați la accente ale culorii care a devenit semnătura Louboutin, mai ales că „Vermelho” înseamnă roșu în portugheză.

vermelho image carrousel 2

Bulgari, Roma

Deschiderea hotelului Bulgari din vara anului viitor este un moment important în istoria brandului de lux care a luat naștere chiar în Roma. Hotelul va fi amplasat în inima cartierului Campo Marzio, la câteva minute de celebra Piazza di Spagna și de emblematicul magazin Bulgari din Via Condotti.  Arhitecții Antonio Citterio și Patricia Viel au transformat o clădire modernă din anii 1930, într-un luxos hotel cu peste 100 de camere, marea majoritatea apartamente, cu vedere spre Ara Pacis sau spre Mausoleul lui Augustus, primul împărat roman. Experiența oaspeților care se vor caza într-una dintre camerele hotelului din Roma va putea fi desăvârșită la restaurantul chefului Niko Romito care, înainte de colaborarea cu Bulgari Hotels & Resorts, a reușit performanța să aducă trei stele Michelin restaurantului Reale, pe care îl conducea. Compania va mai deschide anul viitor un hotel Bulgari în Tokio.

bulgari

La Fantaisie, Paris

Hotelul La Fantaisie care își va deschide porțile în această primăvară în cel de-al nouălea arondisment din Paris are un design interior ce poartă semnătura renumitului Martin Brudnizki, care a ales decoruri inspirate din natură: pereții și tavanul sunt împodobite cu tapet floral, în timp ce camerele sunt îmbrăcate în nuanțe de verde și galben. Zona centrală a hotelului este o grădină plină cu plante și flori care au menirea să aducă un omagiu unor grădinari renumiți, Jacques și Jean Cadet, frații care dau numele străzii pe care este amplasat hotelul: Rue Cadet. Fiind unul dintre singurele hoteluri de cinci stele cu o gradină spațioasă și bar pe acoperiș din Paris, hotelul oferă o experiență unică într-un oraș încântător.

gradina La Fantaisie

Son Bunyola Hotel, Mallorca

La începutul lunii august, Richard Branson va deschide un nou hotel în Mallorca, amplasat într-o clădire din secolul al-XVI-lea care a trecut printr-un masiv proces de restaurare. Hotelul Son Bunyola se alături unui număr de alte trei proprietăți deținute de Branson în Mallorca: Sa Punta de S’Aguila, Son Balagueret și Sa Terra Rotja. Noul hotel va putea primi oaspeții în cele 26 de apartamente și dormitoare luxoase create de biroul de arhitectură Gras Reynés, în parteneriat cu Rialto Living, o companie specializată în design interior. Cele două turnuri ale clădirii originale – unul dintre acestea a fost un turn de apărare, construit în secolul al- XIII-lea – vor fi transformate în apartamente care vor oferi o vedere superbă spre o vie bogată și spre munți.

Virgin Limited Edition

The Fifth Avenue Hotel, New York

Amplasat chiar în cartierul NoMad, un loc în plină dezvoltare cu clădiri și apartamente de lux, The Fifth Avenue este un alt hotel care poartă semnătura designerului și arhitectului de interior, Martin Brudnizki.  Apartamentele sunt scăldate în lumina naturală, datorită ferestrelor floor to cealing și sunt pline de detalii care vă vor bucura privirea, de la opere de artă remarcabile până la obiecte de decor adunate din întreaga lume. Oaspeții care aleg noul hotel din New York vor avea ocazia să se bucure de o adevărată experiență fine dining oferită la restaurantul hotelului de unul dintre cei mai apreciați tineri chefi din lume, Andrew Carmellini.

TheFifthAvenueHotel
Total
0
Shares
Notre Dame de Paris hannah reding qv9DvC2hh44 unsplash

Trei ansambluri profesioniste de balet aduc “Cocoşatul de la Notre-Dame” la București

Pentru prima dată împreună pe aceeași scenă, la București, vor urca trei ansambluri profesioniste de balet pentru a…

Lasă un răspuns

You May Also Like